facings

Bij facings worden dunne tandkleurige schildjes op de tand geplakt waardoor spleetjes kunnen worden weggewerkt, afgebroken hoekjes onzichtbaar worden gemaakt of verkleurde tanden worder verfraaid. Een facing is niet van echt te onderscheiden en voelt als een eigen tand of kies. Er zijn twee soorten facings, composiet of porselein.

Composiet Facing

Klik hier voor behandelingsresulaten Composiet Facing

Porseleinen Facing

Klik hier voor behandelingsresulaten Porselein Facing

Mond-
hygieniste i.o. Sema en preventie assistente melanie

Sema: „Kindertandheelkunde is een vak wat me erg aanspreekt en daarover wil ik graag meer leren. Mijn doel is om de studie tandheelkunde in Amsterdam te gaan volgen om daarna als tandarts te werken. In mijn vrije tijd ga ik graag dansen en houd ik erg van R&B. Als ik dat kan combineren met heerlijk gezellig shoppen in Istanbul dan krijg ik helemaal goede zin.”

Melanie: „Het is ontzettend leuk om te werken in de praktijk van Barbara Fabels. Er is veel afwisseling en geen dag is hetzelfde. met een team mensen helpen om hun mondgezondheid weer helemaal goed te krijgen en te houden is fantastisch om te doen. Naast mijn werk houd ik van reizen en vooral Amerika spreekt mij erg aan. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met hardlopen en paardrijden.