Goed om te weten


Openingstijden
maandag 08-00 – 12.30 13.30 – 17.00
dinsdag 08-00 – 12.30 13.30 – 17.00
woensdag 08-00 – 12.30 13.30 – 17.00
donderdag 08-00 – 12.30 13.30 – 17.00
vrijdag gesloten  

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak of verkrijgen van overige informatie kunt u van maandag tot en met donderdag bellen tussen 08.30 - 12.30 uur en 13.30 - 17.00 uur.

Spoed- en weekenddiensten
Patiënten met pijn worden zo mogelijk dezelfde dag geholpen. U kunt altijd de praktijk bellen, (0313) 651 698. Op werkdagen tijdens de openingstijden spreekt de assistente een tijdstip voor behandeling met u af. Buiten deze uren en in het weekend hoort u op het antwoordapparaat de naam en het telefoonnummer van de dienstdoende tandarts.
Tandartspraktijk Fabels verzorgt de weekenddiensten samen met nog zestien tandartsen in onder meer Twello, Terwolde, Klarenbeek, Loenen en Brummen. Tijdens weekenddiensten wordt u verzocht contant af te rekenen.

WiFi netwerk
In onze wachtkamer kunt u gratis gebruik maken van ons WiFi netwerk. Zo kunt u nog even uw e-mail checken of ontspannen surfen.

Vergoeding behandelkosten
Direct na het stellen van de diagnose kunnen we uw eigen bijdrage berekenen. We zien in onze software of de verzekering nog jaarruimte biedt voor bijvoorbeeld het plaatsen van een kroon of een aantal vullingen of voor het uitgebreid reinigen van uw gebit. Kortom, direct inzicht!

SMS Reminder
Om uw afspraak niet te vergeten kunnen wij u een dag voor de afspraak per sms een herinnering sturen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, vragen wij u uw 06 nummer aan onze medewerkster achter de balie door te geven.

Uw nota
Voor ons betalingsverkeer maken we gebruik van het betaalkantoor Info Medics, een instantie die namens onze praktijk de rekening aan u verstuurt. De rekening, die u na een week of twee ontvangt, dient u aan Info Medics te betalen en vervolgens in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

Afspraak vergeten?
Helaas komt het nog wel eens voor dat patiënten zonder bericht de afspraak met de tandarts niet nakomen. Dat is niet alleen in het belang van u als patiënt vervelend maar ook voor onze planning. Als u een gemaakte afspraak niet of niet tijdig kunt nakomen, dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Wij kunnen dan ons best doen om een andere patiënt van dienst te zijn in de vrijgekomen tijd. Als u korter dan 24 uur van tevoren uw afspraak afzegt of uw afspraak zonder berichtgeving niet nakomt, zijn wij genoodzaakt een deel van de kosten bij u in rekening te brengen.

Betalingsvoorwaarden
De betalingsvoorwaarden die wij hanteren zijn conform de regels die onze beroepsorganisatie, de NMT, heeft opgesteld.

Alles over het gebit
Op onze website leest u veel over onze eigen praktijk. Wilt u meer weten over mondgezondheid, tandheelkundige vergoedingen en verzekeringen of over de tandartspraktijk in het algemeen? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl

Tandartspraktijk Fabels staat ingeschreven in het
Kwaliteitsregister Tandartsen
.

tandarts
assistente ince en mondhygieniste melany

Ince: “Hallo, mijn naam is Ince. Ik kom uit Indonesië en woon nog niet zo lang in Nederland. De taal vind ik dan ook nog steeds lastig. Maar mijn collega’s helpen me goed, ik ben erg blij om deel uit te maken van dit team. Ik heb tandheelkunde gestudeerd aan de universiteit in Jakarta. Een mooi vak, omdat je zoveel verschillende mensen ontmoet en omdat je mensen kunt helpen. In mijn vrije tijd reis ik graag.”

Melany: “Een baby die voluit lacht met zijn eerste twee snijtandjes vind ik heel mooi en stoer, maar ik wil graag samen met u voorkomen dat u ook zo eindigt met enkel maar twee snijtanden. Van kleins af aan heb ik interesse gehad in de tandheelkunde, de combinatie van werken met mensen, met je handen bezig zijn en iets goeds doen voor de gezondheid betekenen spreken mij erg aan. Zeker omdat uit vele onderzoeken de relatie tussen je mondgezondheid en de algemene gezondheid duidelijk is aangetoond. Het is heerlijk om mensen met een mooi schoon en fris gebit de behandelstoel te zien verlaten en daarbij te werken met een heel leuk en gezellig team om je heen. Een grote wens van mij is om in de toekomst vrijwilligerswerk te doen in bijvoorbeeld Afrika of Nepal. Zo kan ik mijn passie voor verre reizen combineren met mijn passie voor tandheelkunde.”